Prezentacija programa Lutrije za zelenu kartu i Work&Travel

Predstavnici konzulata Američke ambasade u Beogradu će u petak, 21. septembra u 17 časova održati prezentaciju "Diversity Visa 2020" (Lutrija za zelenu kartu) u amfiteatru Visoke pedagoške škole za obrazovanje vaspitača (Petra Drapšina 8).
Prezentacija programa Lutrije za zelenu kartu i Work&Travel
Foto: 021.rs
Tom prilikom zainteresovani će moći da saznaju novosti vezane za ovaj program, na koji način da apliciraju, koju dokumentaciju treba podneti, kako izgleda procedura za apliciranje i praćenje aplikacije, a pre svega kako izbeći prevare vezane za ovu lutriju.
 
SAD su 1990. uvele program predstavljen kao "Lutrija za Zelena kartu". Cilj programa je da podstakne raznolikost nacija u USA davajući građanima drugih zemalja šansu da dobiju stalnu vizu za boravak. Svake godine, dodeli se 55.000 imigrantskih viza (Diversity Visa - DV) putem lutrije. Ako dobijete Zelenu kartu, sa porodicom imate pravo da se preselite, živite i radite u SAD. Apliciranje ove godine daje mogućnost da se u 2020. godini ostvari američki san.
 
​Takođe, posle prezentacije programa Lutrije za zelenu kartu, od 18h održaće se prezentacija programa "Work&Travel"​, koja je namenjena studentima koji planiraju da idu na ovaj program kao i njihovim roditeljima.
 
Prezentacije su besplatne uz obaveznu prijavu OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič