Poni kup 22. septembra za ljubitelje konjičkog sporta

Konjički klub Petras u Petrovaradinu organizuje u subotu, 22. septembra Poni kup, tradicionalnu manifestaciju za decu, sa ciljem promocije konja i konjičkog sporta.
Da li dete od pet-šest godina može samostalno da jaše? Da li je sedam godina dovoljno da se preskoči "velika" prepona? Odgovore na ova i još mnogo pitanja vezanih za konjički sport dobiće i samostalno se uvereti oni koji dođu na događaj i budu deo Pony kupa.
 
Naime, peta generacija najmlađih jahača u subotu prikazuje naučeno.
 
Neki od mališana koji su prošli školu jahanja u Pony kutku i bili deo nekih ranijih Pony kupova jahaće na javnom treningu na "velikim" konjima, a oni još malo stariji će pokazati kako treba preskakati prepone sa konjem. 
 
Dobro su došli svi oni koji žele da vide i da se uvere da konjički sport zaista treba da zauzima posebno mesto na sportskoj mapi grada. 
 
Poni kup počinje u 11h.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič