Radionica "Umetničke avanture po Evropi" danas u Galeriji Matice srpske

Kreativna radionica "Umetničke avanture po Evropi" biće održana danas, 22. septembra, u Galeriji Matice srpske, u okviru manifestacije Dani evropske baštine.
Radionica "Umetničke avanture po Evropi" danas u Galeriji Matice srpske
Foto: 021.rs
Radionica će dati odgovor na pitanje šta je kulturna baština i šta sve nju čini. Kroz slike srpskih umetnika koje se nalaze u kolekciji Galeriji Matice srpske, mališani će otkrivati kulturno nasleđe Evrope. Na kreativan i deci razumljiv način razgovaraće se o umetničkim avanturama i putovanjima srpskih umetnika i tako otkrivati zanimljivosti o zemljama, znamenitim građevinama i običajima drugih naroda – odnosno o svemu onome što čini kulturnu baštinu Evrope. 
 
U kreativnom delu radionice mališani će napraviti zajednički kolaž od svojih crteža.
 
Radionica traje od 11 do 12:30 i otvorena je za svu zainteresovanu decu uzrasta od 5 do 11 godina.
  • leposava

    22.09.2018 18:46
    baš, nešto
    primećivam. 'Mlogo' dobra stvar. Al' samo da ne bude za privilegovanu"decu dece od dece" komunista. Equal chance for everyone!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič