Zoran Kesić 11. novembra ponovo u Pozorištu mladih

Stend-ap komedija "Zoran Kesić, priče i pesme" održaće se u nedelju, 11. novembra u Pozorištu mladih.
Zoranu Kesiću, televizijskom komičaru i satiristi, ovo će biti četvrto izvođenje predstave u Novom Sadu, zbog velikog interesovanja publike.
 
"Priče i pesme" je humoristička priredba koja kombinuje elemente stend-ap komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem pesama i interakcije sa publikom.
 
U svojoj priredbi, Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško ženskih odnosa, umetnosti, medija, društvenih mreža i mačaka.
 
Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme. Tokom priredbe priča i peva.
 
Ulaznice po cenama od 1.200 za parter i 1.000 za balkon možete nabaviti u knjižari "Mala velika knjiga", u holu Pozorištu mladih, kao i kroz prodajnu mrežu Gigstix.
 
Predstava se održava od 20 časova.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič