Međunarodni džez trio u četvrtak u CK13

Džez koncert na kome će nastupiti Džon Dajkman, Luk Stjuart i Aleksandar Škorić, održaće se u četvrtak, 1. novembra u Omladinskom centru CK13.

Nastupiće muzičari Džon Dajkman na saksofonu, Luk Stjuart na kontrabasu i Aleksandar Škorić na bubnjevima.

Džon Dajkman je američki saksofonista koji trenutno živi i radi u Amsterdamu kao izvođač i kustos. Jedan je od vodećih glasova holandske scene improvizovane muzike. 
 
Luk Stjuart je multi-instrumentalista, radio producent i pisac iz Vašingtona. Aktivan je na vašingtonskoj sceni kroz brojne muzičke projekte koji se prostiru od indi roka, hip hopa do eksperimentalne muzike. 
 
Aleksandar Škorić je novosadski bubnjar koji je trenutno na studijama u Groningenu. Poznat je po energičnim nastupima, a iza sebe ima brojne muzičke projekte i saradnje na području roka, džeza i improvizovane muzike.
 
Karta za ovaj koncert biće 300 dinara, a počinje u 21 čas. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič