Doček olimpijaca u utorak ispred Skupštine Srbije

Doček sportista Srbije povodom osvajanja medalja na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru biće održan ispred Skupštine Srbije u Beogradu u utorak, 23. avgusta.

"U želji da na pravi način dočekamo naše heroje, kao i zbog rekordnog broja dobitnika medalja, svečani doček naših olimpijaca biće organizovan ispred Doma Narodne skupštine", rekao je danas direktor "Beokom servisa" Darko Glavaš. On je pozvao građane da u što većem broju dođu da pozdrave uspeh olimpijaca.

Muzički program počinje u 19 časova, a olimpijci se očekuju oko 20 časova.

Sportisti Srbije osvojili su osam medalja na Olimpijskim igrama u Riju, što je najbolji rezultat od osamostaljivanja države. Osvojili su dve zlatne, četiri srebrne i dve bronzane medalje.

Zlatnu medalju osvojila je vaterpolo reprezentacija, kao i rvač Davor Štefanek u kategoriji do 66 kilograma.

Srebrne medalje osvojili su košarkaši Srbije, tekvondistkinja Tijana Bogdanović, odbojkašice Srbije i kajakaši Marko Tomićević i Milenko Zorić.

Bronzu je donela atletičarka Ivana Španović u skoku u dalj, kao i košarkašice Srbije.

  • saša

    22.08.2016 15:28
    Nadam se da će najveći patriota i sin Nole, zajedno sa "barjaktarkom" predvoditi olimpijce!
  • Napaćeni

    22.08.2016 14:37
    Hleba
    I igara. Pitajte one bz zaposlenja a sa izvršiteljima da li će ići pred skupštinu da dočekaju one koji se igraju i dobijaju na hiljade evra ako bolje šutnu protivnika.
  • Nekakav

    22.08.2016 13:28
    Ne znam zasto ali ovo me ne zanima . Da li gresim ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rio 2016