Zbog izmišljene pljačke, Lohti ostaje bez sponzora

Dan nakon zatvaranja Olimpijskih igara u Brazilu, poznatog američkog plivača Rajana Lohtija napustila su četiri glavna sponzora zbog njegovog nedoličnog ponašanja i lažnih tvrdnji da je opljačkan u Riju de Žaneiru.

Jedan za drugim, sponzori su počeli da raskidaju ugovore o sponzorstvu ovog osvajača 12 olimpijskih medalja.

Najpre je američki proizvođač kupaćih kostima "Spido" saopštio da će 50.000 dolara prvobitno namenjenih Lohtiju sada donirati humanitarnoj organizaciji "Save The Children", koja pomaže mladima u Brazilu. Kompanija "Ralf Loren" je navela da je njihovo sponzorisanje Lohtija bilo konkretna podrška zbog Olimpijade i da ugovor neće produžiti.

Kompanija koja proizvodi sredstva za depilaciju "Sineron kandela" oglasila se saopštenjem u kojem se zahvaljuje Lohtiju na dosadašnjoj saradnji, ali ističe da prekida partnerstvo sa Lohtijem jer od svojih poslovnih partnera zahteva visoke standarde. Poslednji u nizu je japanski proizvođač dušeka "Ervejv".

Lohti se izvinio za svoje ponašanje nakon što je brazilska policija utvrdila da je izmislio priču da su on i nekolicina njegovih kolega opljačkni u Rio de Žaneiru, uz pretnju vatrenim oružjem.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rio 2016