Đoković propušta i Dohu zbog lakta

Najbolji srpski teniser Novak Đoković objavio je da neće učestvovati ni na turniru Katar Open, pošto se stanje njegovog lakta nije promenilo na bolje.
"Nažalost, situacija sa laktom nije se promenila na bolje od juče. I dalje osećam bol. Zbog toga ću morati da se povučem sa ATP turnira u Dohi, koji je proglašen najboljim u seriji 250 turnira u 2017.", objavio je Đoković na svom sajtu.
 
Naveo je da mu je žao što neće moći pred svoje navijače u Dohi.
 
"Imam sjajne uspomene na ovaj turnir i mečeve koje sam igrao, poput finala protiv Endija (Mareja) prošle godine. Atmosfera na stadionu je uvek divna, organizacija na najvišem nivou, mnogo će mi nedostajati. Tek kad budem 100 odsto spreman da igram, moći ću da se vratim. Nadam se da će to uskoro biti", poručio je srpski teniser.
 
Najbolji srpski teniser neće braniti svoju titulu na Katar Openu, koji počinje 2. januara, što je trebalo da bude zagrevanje za Australian Open od 15. do 28. januara.
  • White Power

    30.12.2017 16:21
    Prekretnica
    Na zalost, Djokovicevo stanje je jos losije nego sto su se njegovi dusmani nadali.
    Ne nastupi li na AO, plasim se da je to i definitivan kraj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.