Šampionat Srbije u boksu od 21. februara u Jagodini

Šampionat Srbije u boksu, koji je ujedno i kvalifikaciono takmičenje za mesto u reprezentaciji, održaće se od 21. do 24. februara u Jagodini.
Šampionat Srbije je veliki izazov za sve klubove i njihove boksere, jer šampione očekuju vrhunski uslovi za dalji napredak, finansijska nagrada za zlatnu medalju, učešće na međunarodnim turnirima i neophodne pripreme za postizanje međunarodnog rezultata.
 
"Kriterijum koji je postavilo novo rukovodstvo Bokserskog saveza Srbije da samo najbolji mogu u nacionalni tim, biće velika satisfakcija za one koji treniraju da pobedama dobiju svoje mesto u timu. Sa najboljima ćemo nastaviti ka šampionatu Evrope u Rumuniji, a nakon toga za Mediteranske igre u junu mesecu ove godine. Uslovi koje imamo su iznad svih očekivanja, što nas obavezuje da Srbiji uzvratimo dugo očekivanim medaljama sa velikih takmičenja", rekao je selektor Srbije Tomislav Antelj.
 
Gledaoce u sportskoj hali u Jagodini očekuju vrhunski boks spektakl, vrhunske borbe i prateća scenografija.
 
Dolazak na finale najavile su mnoge legende jugoslovenskog ringa, ali i ličnosti iz javnog života Srbije.
 
Na šampionatu Srbije u Jagodini učestvovaće i aktuelni osvajač Zlatne rukavice Sandro Poletan iz Banja Luke, koji zahvaljujući dvojnom državljanstvu želi da nastupi za srpski tim,
 
"Vraćamo boks na staze stare slave. Predsednik Aleksandar Vučić nam je pomogao u pronalaženju generalnog sponzora, pa ćemo zahvaljujući njemu i Telekomu Srbije konačno moći da obezbedimo uslove da srpski boks postane ponovo jak", izjavio je predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).