Agasi napustio Đokovića

Amerikanac Andre Agasi nije više trener Novaka Đokovića.
Legendarni Agasi posle samo 11 meseci napustio je stručni štab Đokovića zbog, kako je naveo, različitog mišljenja oko pojedinih stvari.
 
"Imao sam najbolju nameru i hteo da pomognem Novaku. Međutim, često nismo bili saglasni oko nekih stvari. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere", rekao je Agasi za ESPN.
 
On je zbog privatnih obaveza samo na većim turnirima pratio Ðokovića, koji će sada raditi samo sa Čehom Radekom Štepanekom.
  • Stevan Pincer

    31.03.2018 11:47
    -
    Kada su Borisa Spaskog pitali koje razloge bi naveo kao ključne za gubitak meča sa Bobijem Fišerom, rekao je da su ga omela dva tipično pravoslavna obeležja: 1.Lenjost i 2.Vera u natprirodno. Đokovićeva karijera se kreće na sličnom tragu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.