SP 2018: Srpski reprezentativci spremni za Kostariku

Fudbalska reprezentacija Srbije trenirala je na "Kosmos areni" u Samari, gde će danas od 14 časova igrati prvi meč na Mundijalu protiv Kostarike.
Selektor Krstajić je poručio da već četiri-pet dana zna sastav koji će početi taj meč i naglašava da je atmosfera u ekipi sjajna.
 
"Zadovoljni smo atmosferom i radom koji smo imali. Nije lako, rekao sam 100 puta, igrači su izašli iz napornih sezona... Mislim da smo napravili dobar uvod u ono što nas čeka. Mogu da budem zadovoljan odnosom van terena i na treningu, kao i viđenim na mečevima sa Čileom i Bolivijom", rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Samari.
 
On je dodao da mu je najbitnija uvek sledeća utakmica, a to je sada Kostarika.
 
"Radim sa profesionalnim momcima, koji su dokazani širom Evrope u klubovima. Čista mi je savest, jer stvarno odlično radimo i to su stvari koje me čine srećnim. Čast mi je što ću biti na klupi na Svetskom prvenstvu", rekao je Krstajić i naveo da zna startnih 11, ali ih nije saopštio.
 
Kapiten reprezencije Aleksandar Kolarov duel sa Kostarikancima označio je kao najvažniji u poslednjih nekoliko godina.
 
"Pokazaće koliko će nam biti bitne i sledeće sa Švajcarskom i Brazilom. I protiv Švajcarske će biti krucijalna i uz pozitivan rezultat mnogo će nam značiti za dalje", kaže Kolarov.
 
Levi bek Rome napominje da će saigračima pokušati da prenese da budu rasterećeni i da shvate kakvu šansu imaju što predstavljaju Srbiju na Mundijalu.
 
"Želim da uživaju u fudbalu, došli smo zasluženo u Rusiju i napravili smo uspeh samim tim, ali nećemo se zadovoljiti dolaskom. Treba da verujemo u sebe i možda samo mlađi nisu svesni koliko su dobri, već samo treba da pokažu sav kvalitet bez pritiska", zaključio je Kolarov.
 
Utakmica između Srbije i Kostarike igra se danas od 14 časova na "Kosmos areni" u Samari.
  • Vosha

    17.06.2018 11:16
    Napred Kostarika .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.

Đoković bez finala u Monte Karlu

Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale mastersa u Monte Karlu, pošto je izgubio od 10. igrača sveta, Norvežanina Kaspera Ruda posle tri seta, 4:6, 6:1, 4:6.