Vojvodina drži korak, minimalna i zaslužena pobeda protiv Rada

Vojvodina nastavlja sa odličnim partijama u prolećnom delu šampionata, a novu pobedu ostvarila je pred svojim navijačima protiv Rada kojih je večeras bilo oko 5.000 na Karađorđu.
Vojvodina drži korak, minimalna i zaslužena pobeda protiv Rada
Foto: D. Perišić

U poslednjem susretu 23. kola fudbalskog prvenstva Srbije, crveno-beli su večeras slavili rezultatom 3:2, a strelci su bili Dejan Meleg u 4, Siniša Babić u 37. i Filip Balbašić u 58. minutu za domaće, odnosno Aleksandar Lutovac u 55. i Lazar Milošev u 76. minutu za goste.

Zvuči neverovatno, ali po sličnom scenariiju su se upisivali u strelce crveno-beli i u proteklom kolu kada je Vojvodina slavila u Subotici sa 4:1. Novosađani su odigrali dobar meč, posebno u prvom poluvremenu kada su imali još nekoliko odličnih prilika za gol i definitivno potvrdili da turbulentne nedelje tokom zimske pauze u kojima se menjala uprava i otišao trener nisu uticale na stabilnost tima.

U ostalim mečevima: Bačka - Crvena zvezda 0:3, Partizan - Borac 2:1, Čukarički - Napredak 1:0, Javor - Spartak 2:3, Radnik - Mladost 1:1, Radnički - Voždovac 2:0 i Novi Pazar - Metalac 0:0.

Tabela: Zvezda 60, Partizan 54, Vojvodina 51, Mladost 38, Napredak 36, Radnički i Spartak 33, itd.

U narednom kolu derbi je na Marakani gde Zvezda dočekuje Partizan, dok će Vojvodina gostovati u Čačku.

  • Stex

    26.02.2017 23:07
    Bravo
    Svaka cast momci,tako se igra za nasu Vojvodinu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.