FOTO: Duda Ivković zvanično u Kući slavnih Fibe

Srpski trener Dušan Ivković primljen je i zvanično u Kuću slavnih Međunarodne košarkaške federacije.
Na svečanosti koja se održala kasno sinoć u Mijeu pored Ženeve, osim Ivkovića kao jedinog trenera u klasi 2017, u Kuću slavnih primljeno je i šestoro bivših košarkaša i košarkašica: Miki Berkovic (Izrael), Pero Kameron (Novi Zeland), Toni Kukoč (Hrvatska), Razija Mujanović (Bosna i Hercegovina), Šakil O'Nil (SAD) i Valdis Valteras (Letonija).
 
Takođe, primljen je i "drim tim", američka reprezentacija koja je 1992. godine osvojila olimpijsko zlato u Barseloni.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).