Vojvodina silovita, na korak do borbe za titulu

Vojvodina je povela protiv Jedinstva 2:0 u polufinalnoj seriji odbojkaškog plej-ofa, pošto je večeras na Spensu slavila rezultatom 3:1, po setovima 25:17, 25:21, 25:27 i 25:14.

Iako su Pazovčani ovaj put uspeli da uzmu jedan set, Novosađani su za razliku od prvog susreta bili vrlo ubedljivi i pokazali zašto su regularni deo prvenstva završili na čelnoj poziciji.

Večeras su se posebno istakli Petar Premović sa 23 i David Mehić sa 22 poena, a pratio ih je Miran Kujundžić sa 15 uspešnih realizacija.

Naredni duel igra se u Staroj Pazovi u nedelju 2. aprila od 19h. Ukoliko bude potrebe i četvrti duel igraće se u Pazovi, a eventualna majstorica u Novom Sadu.

U drugom polufinalnom duelu trenutno je 1:1 u seriji između Novog Pazara i Crvene zvezde.

  • Slaninar

    30.03.2017 21:55
    Zapad
    Nedjo majstore,vodi nas do titule!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport