VIDEO: Mejveder u 10. rundi savladao Mekgregora u meču veka

Američki bokser Flojd Mejveder pobedio je šampiona mešovitih borilačkih veština (MMA) Irca Konora Mekgregora tehničkim nokautom u 10. rundi dugo očekivanog meča koji je noćas održan u Las Vegasu.

Rojters prenosi da je 40-godišnji Mejveder, osvajač 11 titula u raznim kategorijama koji se "vratio" iz penzije da bi učestvovao u ovoj "megaborbi", time došao do 50 pobede u nizu bez poraza, čime je pretekao na večnoj listi legendarnog boksera Rokija Marčana koji je imao 49 pobeda bez poraza ili nerešenog ishoda.



Za Mekgregora je ovo bio profesionalni debi u bokserskom ringu, a Rojters navodi da iako nije uspeo da napravi najveće iznenađenje u istoriji borilačkih sportova, pružio je mnogo veći otpor nego što je većina stručnjaka očekivala.

  • ticroo

    27.08.2017 15:04
    Mejveder ga je nosio do 10-e runde. Da je hteo nokautirao bi ga u prve tri. Ipak se morao pružiti kakav-takav spektakl gledaocima. Suviše para u igri.
  • Chiske

    27.08.2017 12:53
    Djubre od meca...
  • Zoltan

    27.08.2017 09:31
    Ipak Roki Marciano je boksovao u teskoj a koliko obi kg imaju.66? Pa moja sestra ima 70 kg

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Ostali sportovi

Srbija bez organizacije dvoranskog SP u atletici

Atletski savez Srbije nije uspeo da dobije organizaciju dvoranskog Svetskog prvenstva 2020. godine jer je Kina dobila prednost, odlučeno je danas glasanjem na Savetu Međunarodne atletske federacije (IIAF) u Monaku.

Kvota da Srbija osvaja Mundijal je 200

Sportska kladionica Mocart (Mozzart) objavila je danas prve kvote za predstojeće Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, a prema proceni bukmejkera kvota da će fudbalska reprezentacija Srbije osvojiti Mundijal je 200.

Njujorški maraton će biti održan uprkos napadu

Gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio izjavio je danas da će maraton zakazan za nedelju biti održan uz povećane mere bezbednosti jer je taj grad sinoć pretrpeo prvi teroristički napad od 11. septembra 2001.