Rukometaši sa Mađarima za SP

Rukometaši Srbije igraju prvi meč baraža protiv Mađarske za odlazak na Svetsko prvenstvo 2017. u Fancuskoj.
Revanš se igra za pet dana u Vespremu, a selektor Dejan Perić veruje u svoje momke.
 
Želimo da pariramo na pravi način Mađarima i utičemo našim taktičkim zamislima na njih, da jednostavno nametnemo svoju igru, kaže Dejan Perić pred prvi meč baraža za SP
 
- Želimo da pariramo na pravi način Mađarima i utičemo našim taktičkim zamislima na njih, da jednostavno nametnemo svoju igru. Postoji veliki motiv kod svih nas da ovu akciju završimo na najbolji mogući način. Tim naših rivala je sastavljen od igrača iz dva mađarska kluba. Vode ih španski treneri, pa i reprezentaciju vodi španski stručnjak. Sve što krasi ta dva kluba, uz igru koja je dominantna, krasiće i reprezentaciju Mađarske - kaže Perić.  
 
Meč u Kraljevu zakazan je za petak od 18 časova. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rukomet

Srbija dobila "Kuću rukometa"

Rukometni savez Srbije (RSS) svečano je danas, u prisustvu generalnog sekretara EHF-a Mihaela Viderera, državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i mnogobrojnih zvanica otvorio "Kuću rukometa".