SP: Rukometaši sa golom minusa na revanš u Vesprem

Rukometna reprezentacija Srbije izgubila je u Kraljevu od Madjarske 26:25, u prvoj utakmici baraža za Svetsko prvenstvo.

Revanš će se igrati 15. juna od 20.00 u Vespremu.

Najefikasniji u srpskom timu bio je Petar Nenadić sa 10 golova, dok je Madjarsku predvodio Tamaš Ivančik sa šest pogodaka.

Mađarska je mnogo bolje počela utakmicu, rano stekla prednost i uvećavala je. Srbija je u sedmom minutu drugog poluvremena imala osam golova zaostatka. Ipak, tada su domaći rukometaši skoro dva minuta imali igrača više, što su potpuno iskoristili. Tokom tog perioda postignuta su tri uzastopna pogotka, a serija je nastavljena i kada je protivnik bio kompletan.

Srbija je napravila seriju od čak 10:1 i preokrenula rezultat. Mađarska je do kraja utakmice uspela da vrati prednost i na revanš ode sa golom viška.

Svetsko prvenstvo će se održati od 11. do 29. januara sledeće godine u Francuskoj.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rukomet

Srbija dobila "Kuću rukometa"

Rukometni savez Srbije (RSS) svečano je danas, u prisustvu generalnog sekretara EHF-a Mihaela Viderera, državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i mnogobrojnih zvanica otvorio "Kuću rukometa".