Srbija ne ide na Svetsko prvenstvo, poraz od Mađara

Rukometna reprezentacija Srbije neće igrati na Svetskom prvenstvu u Francuskoj sledeće godine, pošto je danas u Vespremu izgubila od Mađarske 30:25 (17:12) u revanš meču baraža za odlazak na šampionat.
Srbija je poražena i u prvom meču (25:26). Najefikasniji u gostujućem timu danas je bio Petar Nenadić sa osam golova, dok je Nemanja Zelenović postigao šest.
 
Mađarsku je do trijumfa predvodio golman Roland Mikler sa 19 odbrana, dok je najefikasniji bio Mateo Lekai sa osam golova.
 
Srbija nije igrala ni na Svetskom prvenstvu u Kataru 2015.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rukomet

Srbija dobila "Kuću rukometa"

Rukometni savez Srbije (RSS) svečano je danas, u prisustvu generalnog sekretara EHF-a Mihaela Viderera, državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i mnogobrojnih zvanica otvorio "Kuću rukometa".