Vojvodina izvukla bod u Aranđelovcu, težak poraz Jugovića u Kaću

Odbranu šampionske titule rukometaši Vojvodine počeli su remijem u Aranđelovcu.

U 1. kolu Superlige, aranđelovački Šamot koji se vratio u elitni rang posle 18 godina odigrao je sa gostima iz Novog Sada 23:23.

Domaćin je prvi deo igre dobio sa 10:9, da bi u nastavku povećao prednost i bio nadomak pobede pošto je na četiri minuta pre kraja imao vođstvo od 22:19. Ipak, Novosađani su tek tada zaigrali kako treba i izvukli jedan bod. Najefikasniji u gostujućem timu bio je Miloš Orbović sa sedam pogodaka, pet je dao Stanković, a četiri Stojanović.

Najubedljiviji u 1. kolu bio je subotički Spartak koji je u Kaću savladao Jugović sa 32:19. Pred oko 300 gledalaca u dvorani "Hram", iskusnija i kvalitetnija ekipa iz Subotice slavila je zasluženo, a predvodili su ih Županjac i Jelić sa po šest pogodaka. S druge strane, napad domaćih je potpuno zakazao, a jedino su se istakli Vrgović sa šest, te Seleši sa pet golova.

U narednom kolu Vojvodina dočekuje Slogu, dok Jugović gostuje Metaloplastici.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rukomet

Srbija dobila "Kuću rukometa"

Rukometni savez Srbije (RSS) svečano je danas, u prisustvu generalnog sekretara EHF-a Mihaela Viderera, državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i mnogobrojnih zvanica otvorio "Kuću rukometa".