Zvezda bolja u rukometnom derbiju od Vojvodine

Rukometaši Crvene zvezde savladali su u derbi meču 9. kola Superlige aktuelnog šampiona Vojvodinu rezultatom 24:23.

Pred oko 300 gledalaca u dvorani "Šumice" najefikasniji u domaćem timu bili su Matičić sa 6 i Ljubojević sa četiri postignuta gola, dok su s druge strane Orbović i Stojanović pogađali po 6 puta protivničku mrežu.

Vojvodina je odlično počela, prvo poluvreme dobila sa 11:8, ali je u nastavku pala pa su Beograđani brzo došli do izjednačenja. Ušlo se u neizvesnu završnicu, a na minut i po pre kraja domaćin uspeva da nakon 22:22 sa dva gola prelomi meč i sa dva nova boda ponovo preuzme lidersku poziciju na tabeli.

Posle devet odigranih kola vodi Zvezda sa 15 bodova, Dinamo ima 14, Vojvodina 13, Sloga 12, itd.

U narednom kolu u Novom Sadu gostuje Metaloplastika.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rukomet

Srbija dobila "Kuću rukometa"

Rukometni savez Srbije (RSS) svečano je danas, u prisustvu generalnog sekretara EHF-a Mihaela Viderera, državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i mnogobrojnih zvanica otvorio "Kuću rukometa".