Vojvodina slavila protiv Šamota

Rukometaši Vojvodine savladali su ekipu Šamota rezultatom 32:30 u 12. kolu Superlige Srbije.
Novosađani su tako ponovo vratili bodovni zaostatak u odnosu na lidera Crvenu zvezdu na dva boda. 
 
Vojvodina je zasluženo slavila, iako je imala dosta propusta. Novosađani su imali dva gola prednosti, igrača više i sedmerac na dva minuta pre kraja. Stojanović je promašio penal, te su gosti smanjili na gol zaostatka, ali je ipak šampion na kraju slavio sa 32:30. 
 
Najefikasniji igrač utakmice bio je Živan Pešić sa sedam postignutih golova, dok su Orbović i Stanković u domaćem timu postigli po šest.
 
U narednom kolu Vojvodina će gostovati Slogi u Požegi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Rukomet

Srbija dobila "Kuću rukometa"

Rukometni savez Srbije (RSS) svečano je danas, u prisustvu generalnog sekretara EHF-a Mihaela Viderera, državnog sekretara za sport Predraga Peruničića i mnogobrojnih zvanica otvorio "Kuću rukometa".