Karolina Voznijacki osvojila Završni turnir u Singapuru

Danska teniserka Karolina Voznijacki osvojila je Završni turnir u Singapuru sigurnom pobedom nad Venus Vilijams u finalu sa 2:0 (6:4, 6:4) u setovima.
Ona je stigla do prvog trijumfa u osmom međusobnom duelu protiv Venus, u duelu koji je trajao sat i po i rešen je posle dramatičnog povratka Amerikanke nakon 0:5 u drugom setu.
 
Ona će od ponedeljka biti treća teniserka sveta, na toj poziciji završiće sezonu koju je počela na 19. mestu. 
 
S druge strane, Venus je nakon Australijan opena i Vimbldona izgubila i treće veliko finale u 2017. i završiće je kao petoplasirana.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Tenis

Francuzi osvojili Dejvis kup

Teniska reprezentacija Francuske 10. put osvojila je trofej Dejvis kupa pobedom nad Belgijom ukupnim rezultatom 3:2.

VIDEO: ATP se izvinio zbog provokativne ceremonije žreba

Organizacija ATP izvinila se teniskoj i sportskoj javnosti zbog provokativnog nastupa devojaka modela tokom žreba za premijerni turnir "Naredne generacije", na kojem će predstojeće nedelje u Milanu učestvovati osam najboljih igrača mlađih od 21 godine.

Aleksandra Krunić bez titule u Guangdžouu

Aleksandra Krunić nije uspela da osvoji titulu na turniru u kineskom Guangdžouu, pošto je danas u finalu izgubila od domaće igračice Šuai Žang u tri seta 6:2, 3:6, 6:2.