Savić: Oni se ne bore za medalju, već da skinu nas

Selektor reprezentacije Srbije Dejan Savić ocenio je da je cilj svih selekcija da s vrha skinu njegovu ekipu.
Ipak, najbolji trener sveta ističe i da njegovi igrači zbog toga nisu pod pritiskom i da se koncentrišu na svoju igru.
 
"Ovo je prvenstvo gde svi žele da nas sruše i po tome će ostati zapamćeno. Nije borba za medalju već borba za skidanje Srbije sa trona. Pritisak nije bio samo u Riju već protekle tri godine. Zato smo se dogovorili da ova sezona bude rasterećena. Zato smo sa jedne strane relaksirani, ali sa druge znamo naše ciljeve i koncentrisani smo na ono što Srbija treba da uradi", rekao je Savić. 
 
Prvi od tri slobodna dana bez utakmica na Svetskom prvenstu, srpski igrači su iskoristili za odmor, a jedini trening su održali na bazenu Komjadi u 14 časova. 
 
"Nisam siguran da smo pokazali najviše, ali najbitnije je da smo ostvarili prvi cilj, da budemo prvi u grupi. Takmičenje tek sada počinje. Četvrtfinale je uvek mač sa dve oštrice a posle dosta zavisi i od kostura", rekao je Savić. 
 
Srbija će utorak umesto u 20.30 igrati u 16.10 sa pobednikom duela Australija – Brazil. 
  • Mladja

    27.07.2017 23:43
    Uspeli skinuti Hrvati 12 : 11
  • Fhhbnn

    23.07.2017 08:04
    Vi ste Saviću najveći ponos ove nacije. I nikad mi neće biti teško da gledam ove vanzemaljce i 3 ujutro

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Vaterpolo

Mladi delfini osvojili bronzu na SP

Juniorska vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu za vaterpoliste do 20 godina, pošto je u finalu savladala selekciju Mađarske sa 12:11.

Hrvatska svetski prvak u vaterpolu

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske osvojila je titulu na Svetskom prvenstvu u Budimpešti pobedom nad selekcijom domaćina Mađarskom 8:6.

Vaterpolisti sigurno do polufinala SP

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva, pošto je danas u Budimpešti pobedila Australiju sa 15:5 (4:1, 4:2, 4:2, 3:0).