Vaterpolisti Srbije bez titule, Hrvatska u finalu SP

Vaterpolo reprezentacija Srbije neće odbraniti titulu šampiona sveta, pošto je večeras izgubila od Hrvatske sa 11:12 (1:1, 4:4, 4,4, 2:3) u polufinalu Svetskog prvenstva u Budimpešti.

Hrvatska će u finalu igrati protiv Mađarske, a Srbija će se za bronzu boriti protiv Grčke.

Finale i meč za treće mesto na programu su u subotu.

  • Perica

    28.07.2017 13:17
    Sila
    Svaka im čast . Ko im zameri nije normalan. A to što su izgubili ....desi se . Videce se u finalu HUNG CROA kako smo izgubili
  • Vojvosadjan

    28.07.2017 12:37
    @Zivan
    Veze ti sa zivotom nemas! Upucen si u vaterpolo kao i Srbi u karling.
  • Zivan

    28.07.2017 08:58
    Vaterpolo se igra ozbiljno u tri republike bivše SFRJ, Mađarskoj, Italiji i Grčkoj, poluozbiljno u još desetak zemalja. Nije čudo što je stalno kandidat da bude skinut sa programa olimpijskih igara, pre nekoliko godina je opstao zahvaljujući činjenici da je počeo razvijati i takmičenje u ženskoj konkurenciji.
    Mislim da bi valjalo razmišljati da prekinemo negovati vaterpolo, a mlae koji treniraju preusmeriti na plivanje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Vaterpolo

Mladi delfini osvojili bronzu na SP

Juniorska vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu za vaterpoliste do 20 godina, pošto je u finalu savladala selekciju Mađarske sa 12:11.

Hrvatska svetski prvak u vaterpolu

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske osvojila je titulu na Svetskom prvenstvu u Budimpešti pobedom nad selekcijom domaćina Mađarskom 8:6.

Vaterpolisti sigurno do polufinala SP

Vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Svetskog prvenstva, pošto je danas u Budimpešti pobedila Australiju sa 15:5 (4:1, 4:2, 4:2, 3:0).