Treće veče Exit-a uz elektronsku muziku

Treće veče Exit festivala rezervisano je za zvezde elektronske muzičke scene, a nastup svetski pozatog hitmejkera Djuk Dumonta na Dens areni zakazan je za 03.00 sata.
Djuk Dumont, di džej i producent hitova "Ocean Drive" i "I Got U" poznatih u celom svetu, bio je nominovan za Gremija 2014. godine za hit "Need U", predstavnik je "deep house" scene.
 
Treće večeri Egzita na istoj bini nastupiće i Robin Šulc od 01.30, dok će pre njih Dens arenu zabavljati Kungs.
 
Dance arena dominira subotnjom zabavom na Exit-u, pa je tako u najavi i Fejtles di džej set, dok će jutarnju atmosferu od 06.00 praviti "Hot Since 82".
 
Glavna bina ugostiće američkog pevača i autora udarnih hitova današnjice Džejsona Derula, čiju je karijeru do sada obeležilo 11 platinastih singlova prodatih u preko 50 miliona primeraka i tri milijarde Jutjub pregleda.
 
Na Fusion bini od 22.00 sata nastupiti i vojvodjanski pevač narodne muzike i bećaraca Zvonko Bogdan, a odmah nakon njega na stejdž izlazi Zabranjeno pušenje.
 
Do kraja večeri na Fusion-u će nasupiti i Kralj Čačka i Kiša Metaka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit