Exit ulaznice u utorak u prodaji po promo ceni

Exit ulaznice po ceni od 5.990 dinara biće puštene u prodaju u utorak 12. decembra, tačno u podne.
Prve ulaznice za Exit svake godine se rasprodaju za svega par sati, a njihova sledeća cena biće automatski podignuta nakon što se rasproda ovaj prvi kontigent. Ulaznice u Srbiji prodavaće se od podne na sajtu www.exitfest.org, kao i na blagajni Gigs Tix u Pariskom magazinu, a na ostalim blagajnama Gis Tix širom Srbije biće dostupne od 13 časova.
 
One koji u Pariski magazin dođu u utorak prepodne, pored ulaznica očekuju i dodatni pokloni, ali i druga iznenađenja.
 
Prvi kupci ulaznica za Exit festival automatski postaju i članovi Exit Trajba, zajednice fanova koji imaju posebne pogodnosti i popuste, a kojima će naredne godine, prvima biti ponuđene nove Exit ulaznice po povoljnijoj ceni. I ove godine, prve ulaznice sa popustom od 75 odsto već su dostupne članovima Exit Trajba, koji u kupovini imaju i posebne pogodnosti i poklone.
 
Prvi potvrđeni izvođači za Exit 2018, ali i za ostale festivale, kao što su Festival 84 na Jahorini, Sea Star u Umagu, Revolution u Temišvaru i Sea Dance u Budvi, biće objavljeni uskoro. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit