Exit proglašen za najbolji evropski festival

Exit je zvanično najbolji festival Evrope, objavljeno je sinoć na dodeli Evropskih festivalskih nagrada u Holandiji.
Exit je pobedio u glavnoj kategoriji u konkurenciji sa 350 festivala iz više od 35 zemalja, uz preko milion glasova publike i mišljenje stručnog žirija. Exitovi festivali bili su u finalu u šest kategorija, a sam Exit u tri kategorije, uključujući i osvojenu glavnu nagradu za najbolji veliki evropski festival, te najboljeg festivalskog organizatora u Evropi i nagradu "Take a Stand" za društveni aktivizam.
 
Exit je u konkurenciji za glavnu nagradu bio sa drugim evropskim festivalskim gigantima, kao što su Tomorrowland, Sziget Festival, Lowlands, Wacken Open Air i mnogi drugi. 
 
Ovo je druga po redu šampionska titula koju je Exit osvojio na Evropskim festivalskim nagradama od njihovog ustanovljenja 2010. godine, a svake godine je u najužem izboru za najbolji evropski festival. Novosadski festival je prethodno osvojio nagradu za najbolji veliki evropski festival za 2013. godinu, dok je 2007. godine izglasan za najbolji evropski festival van Velike Britanije od strane Britanskih festivalskih nagrada. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit