VIDEO: Exit pokreće Festival 84 i vraća olimpijski duh na Jahorinu

Premijerno izdanje Festivala 84 u organizaciji EXIT tima biće održano od 15. do 18. marta na Jahorini, a sve posetioce novog zimskog festivala očekuju originalni sastojci novosadskog Exit-a.
Festival 84 biće otvoren specijalnim događajem i dnevnom žurkom u četvrtak, 15. marta, dok u petak ujutru počinje olimpijska žurka koja će trajati neprestano sve do nedelje na ukupno pet dnevnih i noćnih bina širom Jahorine.
 
Olimpijski duh iz 1984. godine biće oživljen na glavnoj festivalskoj bini, "Olympic Main Stage", na kojoj će nastupiti neka od najvećih imena svetske elektronske scene, kao što su Sigma, Asian Dub Foundation, Joris Voorn, Umek, Burak Yeter, Filatov & Karas, Mahmut Orhan, Patrice Baumel, ali i regionalne zvezde Bad Copy, Forest People, Frankie, Kontra & Indigo, Helem Nejse, Van Gogh, Zli Jay i Jung B. 
 
Muzički plamen na glavnoj bini, koja će biti smeštena u velikom montažnom objektu ispred hotela Bistrica, paliće se dva centralna dana festivala, 16. i 17. marta od 20 časova, dok će program trajati sve do šest sati ujutru. Nakon toga, žurka se premešta u "Super G Afterparty stage", koji će se nalaziti u klubu Bistrica. 
 
Program na ovoj bini počinjaće u ranim jutarnjim časovima i trajaće sve do 10 časova, a publici na festivalu će se predstaviti klupske zvezde Siniša Tamamović b2b Mladen Tomić, Woodie, Billain, Forest People, A Skitzo, Worda, Soole b2b Robert S, G.EDD b2b Fedja Knajd, Forniva b2b Andrej Jelić i Black Acid b2b Vanyano.
 
 
Glavna dnevna bina u velikoj Exitovoj festivalskoj porodici nalaziće se pored hotela Vučko koja će raditi 16. i 17. marta od 11h ujutru do 17h popodne. "Vučko" binu će predvoditi nemački house mag Sandrino, kao i vodeće regionalne zvezde Marko Nastić u b2b setu sa Dejanom Milićevićem, a biće tu još i Kristijan Molnar, Alexander de Funk i After Affair.
 
Na "Addiko Jump Stage" posetioci će moći da tokom sva četiri dana festivala čuju najbolje svetske hitove uz popularna regionalna DJ imena. 
 
Oni koji preferiraju više planinske predele pozvani su na "Switch Stage", binu smeštenu na 1.560 metara nadmorske visine kod ski-lifta Ogorjelica, koja će 16. i 17. marta od 10 do 17 časova predstavljati najbolje hip-hop, bass i d'n'b izvođače kao što su MR. Mehikano, Merakoon, DJ Soul, Said 5, Helem Nejse i Kontra & Indigo, uz specijalna gostovanja izvođača sa glavne bine, koja se čuvaju kao iznenađenje.
 
U organizaciji zvanične turističke agencije EXIT festivala EXIT Trip svi posetioci do Jahorine iz Beograda i Novog Sada mogu da dođu organizovanim prevozom, a sve informacije o terminima i lokacijama polazaka mogu se pronaći OVDE.
 
Ograničen kontigent ulaznica za Festival 84 sa 40% popusta, po ceni od 2.700 dinara biće u prodaji putem sajta exitfest.org do isteka zaliha, nakon čega će cena biti viša. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit