LP otvara, a David Guetta zatvara ovogodišnji Exit

Američka rok kantautorka Laura Pergolizzi poznatija kao LP će otvoriti, a DJ David Guetta zatvoriti Exit, koji će se održati od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.
LP je osvojila svetsku muzičku scenu singlom "Lost On You", kao i nizom saradnji sa Rihannom, Christinom Aguilerom i mnogim drugim zvezdama. 
 
David Guetta je najuspešniji muzički producent 21. veka i jedini DJ koji je prodao 50 miliona albuma i singlova. Guetta iza sebe ima brojne nagrade uz dva Gremija i producirane singlove sa najvećim muzičkim imenima kao što su David Bowie, Rihanna, Snoop Dogg, Sia, Nicki Minaj, Emeli Sande, Akon, Avicii i brojni drugi. 
 
Ovogodišnje izdanje Exit festivala predstaviće neke od najboljih svetskih, regionalnih i domaćih muzičkih zvezda kao što su Ziggy Marley, Fever Ray, Alice Merton, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Nina Kraviz, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Jax Jones, Ofenbach, Mahmut Orhan, Carl Craig, Tale of Us, Sevdaliza, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Ofenbach, Slapshot, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Asphyx, Bombers i mnoge druge. 
 
Ulaznice po promotivnoj ceni sa 65 odsto popusta od finalne, za 6.490 dinara prodaju se onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smeštaj i prevoz do festivala. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit