Prvog dana Festivala 84 na Jahorini 9.000 posetilaca

Prvi dan Festivala 84 okupio je na Jahorini više od 9.000 posetilaca.
Publika iz svih krajeva regiona, te ukupno iz oko 20 zemalja, juče se provodila na maratonskim žurkama koje su trajale gotovo 24 časa, od 11 pre podne u petak sve do 10 ujutro u subotu. 
 
Glavna bina festivala smeštena je u velikoj montažnoj hali sagrađenoj ispred hotela "Bistrica", a otvorio ju je DJ Lute. Status vodećih zvezda festivala potvrdili su holandski DJ-evi Joris Voorn i Patrice Baumel, te slovenački tehno otac Umek. Pre njih, nastupili su hip-hoperi Bad Copy, Frenkie, Kontra & Indigo i Helem Nejse, dok su dnevnu žurku napravili Marko Nastić i Dejan Milićević.
 
Program se nastavlja danas, kada se i na dnevnim žurkama širom planine, kao i večeras na glavnoj bini, očekuje najveći broj posetilaca.
 
 
Večeras na Olympic glavnoj bini nastupa Van Gogh, a nakon njih Asian Dub Foundation. Slede nastupi Sigme, Filatova & Karasa, kao i Mahmuta Orhana i Buraka Yetera. 
 
Na Addiko jump bini nastupa Mahir Beathouse, ali i Filatov & Karas u specijalnom setu, dok će na Vučko bini glavna zvezda biti nemački DJ Sandrino, kao i Kristijan Molnar. Na Switch bini sviraju Helem Nejse i Frenkie, Kontra & Indigo. 
 
Više informacija o Festivalu 84 i ulaznicama koje se kupuju na ulazu na festival, dostupno je na zvaničnom sajtu na ovom linku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit