Otvoren konkurs za nastup na Egzitu

Egzit festival i Studentski kulturni centar Novi Sad, pokreću konkurs za mlade muzičare kojima se pruža šansa da nastupe na nekoj od bina na Petrovaradinskoj tvrđavi od 12. do 15. jula.
Bendovi, didžejevi i kantautori već od danas mogu da se prijave putem aplikacije na sajtu www.exitmusic.rs, a konkurs će trajati do petka, 4. maja, kada je poslednji dan za popunjavanje prijave. Neophodno je da svi zainteresovani otvore profil i postave najmanje dve svoje numere ili DJ miksa putem striming servisa SoundCloud, te da ih uz prateću biografiju, fotografije i naznačen muzički žanr uvrste u svoju prijavu na sajtu www.exitmusic.rs. Za sve izvođače koji već imaju svoje profile na ovom sajtu, dovoljno je da na svojoj ličnoj stranici kliknu na prijavu za 2018. godinu. 
 
Selektorski tim pored menadžera bina čine muzička novinarka RTS-a i autorka emisije "Bunt" Branka Glavonjić, Nikola Jovanović iz SAE Institute Belgrade, suosnivač "Koncerta godine" i v.d. direktora SKC Novi Sad, Obrad Boba Škrbić, radijski voditelji Dušan Majkić, Daško Milinović i Alma Kovčić, programski urednik Studentskog kulturnog centra Novi Sad, Igor "Zgro" Todorović, kao i glavni urednik Hardwired magazina, Marko Ristić.
 
Prethodne godine na ovaj konkurs prijavilo se preko 450 autora iz celog sveta, a izabrana su 33 najbolja izvođača koja su nastupila na binama Future Shock, Addiko Fusion, Explosive, No Sleep Novi Sad, mts Dance Arena i drugim.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit