VIDEO: Zigi Marli objavljuje novi album

Zigi Marli, sin legendarnog Boba Marlija obradovao je fanove tog žanra objavivši da u maju stiže njegov sedmi solo album prikladnog naziva, s obzirom na trenutna svetska dešavanja, "Rebellion Rises", ili u prevodu "Pobuna raste".
Njegov prethodni album doneo mu je osmi Gremi i  pozicionirao ga prvom mestu Bilbordove rege top liste, što je predstavljao četvrti put da ovaj priznati rege umetnik postigiže takav uspeh.
 
Svestrani i strastveni Zigi, zaslužan je za sve tekstove i produkciju, te se to itekako ogleda u završnom proizvodu, koji odiše pozitivnom energijom i snažnim stavovima prema trenutnim događanjima na svetskoj pozirnici. Kroz tekstove, Marli poziva čovečanstvo da se udruži i okrene aktivizmu kroz ljubav.
 
"Pobuna počinje u umu, melodiji i muzici", tvrdi ovaj muzičar. "Mi smo provodnici toga. Pobuna je svest. Sada je svest počela da se širi, više smo budni i ustajemo."
 
Naslovna numera albuma "Rebellion Rises" odjekivaće ovog leta Evropom kada Zigi krene na evropsku turneju, u okviru koje će posetiti Srbiju i nastupiti na Exit festivalu u julu. Petrovaradinska tvrđava i glavna bina biće idealna lokacija za izvođenje ove pesme, zbog skandirajućeg refrena koji budi želju za promenom. Poznati muzičar savršeno predstavlja i ovogodišnju temu poznatog festivala "Freedom".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit