Najbolji svetski DJ Martin Garrix dolazi na Egzit

Martin Garrix, vodeći di-džej na planeti, zatvoriće nastupom na glavnoj bini ovogodišnji Egzit u nedelju, 15. jula, na Petrovaradinskoj tvrđavi.
Do sada su nastupe u završnoj noći potvrdili najveći svetski hitmejker David Guetta na glavnoj bini i vodeća tehno zvezda Nina Kraviz na mts Dance Areni. 
 
Tako će na glavnoj bini Exita nastupiti dvojica najpopularnijih svetskih di-džejeva, što će ove godine biti slučaj samo na Egzitu i Tomorrowlandu. Trenutno su popularna njihova dva zajednička hit singla, "Like I Do" i "So Far Away", a svetski mediji pišu da se sprema i treća saradnja, čija će premijera možda biti upravo na Tvrđavi.
 
 
Martin Garrix stiže na festival u Novom Sadu na vrhuncu karijere, nakon što je zahvaljujući glasovima miliona fanova ušao u istoriju elektronske muzike kao najmlađi dobitnik priznanja za najboljeg svetskog di-džeja i to drugu godinu zaredom, ispred imena kao što su Calvin Harris, Tiësto, Armin Van Buuren, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Eric Prydz i drugi. 
 
Njegov uticaj prepoznao je i magazin Forbes, koji ga je uvrstio na listu najuticajnijih ličnosti ispod 30 godina, dok se prirodno našao i među najplaćenijim di-džejevima na planeti.
 
Egzit festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Migos, Grace Jones, David Guetta, Ziggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Dog Eat Dog, Slaves, Jax Jones, Carl Craig, Tale of Us, Sevdaliza, Idles, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Mahmut Orhan, Ofenbach, Slapshot, Asphyx, Bombers i mnoge druge.
 
U prodaji su ulaznice za festival po promotivnoj ceni sa 55 odsto popusta, za 6.990 dinara, a uskoro počinje i 4+1 prodajna akcija. U ovoj ponudi, koja će biti dostupna već sledeće nedelje, društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice, petu dobija na poklon. Ulaznice se prodaju putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji, pored ulaznica, sadrže i opcije za smeštaj i prevoz.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit