U toku Egzit turneja po celom svetu

Više od 70 izvođača nastupiće u okviru promotivne turneje Egzit festivala u svetskim metropolama, a u kojima se nalaze neki od najpoznatijih klubova.
Egzit ove godine kroz svoju muzičku platformu No Sleep sarađuje sa klubovima koji su zaštitni simboli noćnog života ovih metropola - kao što su londonski Fabric, rimska Goa, moskovska Arma17, njujorški The Bunker, beogradski Drugstore i amsterdamski klub The Crane Faralda.
 
Prva u nizu ovogodišnjih žurki krenula je pravo sa Petrovaradinske tvrđave, iz kluba Tunnel, gde je nastupila ruska producentkinja Dasha Redkina. Na idućoj stanici turneje, Egzit je 28. aprila napravio žurku u Njujorku na dve bine, gde su nastupali Kangding Ray, Follakzoid, John Selway i brojni drugi, među kojima i naše međunarodno priznate tehno zvezde Tijana T i Lag. 
 
Ruski pandan njujorškog Bunkera svakako je najznačajniji moskovski umetnički kolektiv Arma 17, koji u petak 11. maja stiže u beogradsku "tehno katedralu" Drugstore za novi No Sleep Belgrade događaj. Natasha Abelle i Ranishe Niyak u Beograd dolaze na čelu moskovske ekspedicije, a dočekaće ih Stevie Whisper, te dva "live" dueta, Tapan i Stepniak.
 
Ehit karavan 17. maja seli se u Rim i klub Goa. Tamo će Tijana T, jedno od zaštitnih lica Egzita, nastupiti uz Dr Rubinstein i Adiel, na žurki čiji je podnaslov No Sleep Roma.
 
Već sledećeg dana, 18. maja, organizuje se žurka u Crane Hotel Faralda u Amsterdamu. Žurka u hotelu biće prenošena direktno za stotine hiljada fanova na Fejsbuku.
 
Nastavak turneje vodi 26. maja u London i klub Fabric. Ellen Allien, Bjarki, Henning Baer i Tijana T imaće priliku da predstave festival u jednom od najpoznatijih svetskih klubova koji ove godine stiže i na tvrđavu, pravo na No Sleep Novi Sad binu. 
 
Veliko finale turneje zakazano je za 16. jun u Moskvi. Domaćini Egzitu biće najpoznatiji ruski umetnički kolektiv Arma17 i njeni rezidenti u klubu Squat 3/4, koji se nalazi u još uvek muzejski očuvanom parnom kupatilu iz 18. veka.
 
Egzit festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Migos, Grace Jones, David Guetta, Martin Garrix, Ziggy Marley, Fever Ray, LP, Alice Merton, Nina Kraviz, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Dog Eat Dog, Slaves, Jax Jones, Carl Craig, Tale of Us, Sevdaliza, Idles, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Mahmut Orhan, Ofenbach, Slapshot, Asphyx, Bombers i mnoge druge. 
 
U toku je 4+1 akcija, koja podrazumeva da društvo kupovinom četiri ulaznice, petu dobija na poklon. Ulaznice po promotivnoj ceni za 6.990 dinara prodaju se onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smeštaj i prevoz do Egzit festivala.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit