Grejs Džons na Tvrđavi 14. jula

Za manje od mesec dana počinje Exit, a među onima koji će nastupiti na Petrovaradinskoj tvrđavi nalazi se i Grejs Džons, jedna od najprepoznatljivijih ličnosti na svetu, autentična i nezamenljiva pojava u istoriji moderne umetnosti.
Na glavnoj bini Exita u subotu, 14. jula, pokazaće zašto su zvezde, kao što su Rijana, Madona i Lejdi Gaga, navodile upravo nju kao svoju inspiraciju. Dok je svetski mediji, kao što je Rolling Stone, nazivaju "neodoljivom umetnicom, modnom ikonom i simbolom", brojne domaće javne ličnosti najavljuju svoj dolazak na tvrđavu upravo zbog Grejs Džons. 
 
Popularna beogradska hip hoperka Sajsi MC predviđa da će to biti jedan od najznačajnijih nastupa do sada na Exitu i navodi da je Grejs milion godina ispred svog vremena. Glumac Ivan Jevtović dao je i zanimljiv predlog: "Ako bi me neko pitao koga bih voleo kao ambasadora planete Zemlje da pošaljem u galaksiju, to bi bila Grejs Džons!" On je podsetio da su imena kao što su Mik Džeger, Dejvid Bouvi i Džordž Majkl pominjali Grejs kao nekoga pored koga ne bi smeli da stanu na scenu. 
 
Dok Bebi Dol ovu ikonu savremene umetnosti svrstava u omiljenih 20 umetnika svih vremena, dve trećine popularne ekipe "Državnog posla" Dejan Ćirjaković i Nikola Škorić podsećaju i na glumačku karijeru ove istinske "renesansne žene" i na njeno odmeravanje snaga sa Švarcenegerom u filmskoj sagi o Konanu, a popularna kantautorka Bojana Vunturišević napominje: "Sve što vi danas slušate u malo modernijim aranžmanima, sve je to, kao jedna od prvih žena, započela - Grejs Džons".
 
Exit festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.
 
Ulaznice po promotivnoj ceni za 6.990 dinara prodaju se onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigstiksa, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji, pored ulaznica, sadrže i opcije za smeštaj i prevoz do festivala.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.