Rambo Amadeus, Bajaga i Stereo banana na Sea Dance festivalu

Rambo Amadeus, Bajaga i instruktori i niški sastav Stereo banana nastupiće na petom Sea Dance festivalu, koji će se od četvrtka, 30. avgusta do subote, 1. septembra održati na plaži Buljarica u Budvi.
Bajaga će nastupiti na glavnoj festivalskoj bini, Addiko Main Stage, u subotu 1. septembra, a među numerama koje će izvesti su i one sa poslednjeg albuma "U sali lom".
 
Istog dana na glavnu festivalsku binu stiže i svetski mega-car Rambo Amadeus. Publika ovogodišnjeg festivala imaće priliku da čuje neke od njegovih numera "Balkan boj", "Urbano, samo urbano", "Euro neuro" i druge. 
 
Listi izvođača pridružuju se i sastav iz Niša Stereo banana, dj Vito Mendez, kao i podgorički dj Lado Raičković.
 
Aqua Viva Latino bina će posetiocima ponuditi talas latino ritmova i atmosferu karnevala uz energične plesove salsa, mambo, merengue, rumba, bachata, bomba i plena. Na Sea Dance stižu Choma, DJ Sesha, Sambakinhas, koji će publiku zabavljati u petak, 31. avgusta i subotu, 1. septembra. Tu je još bina Huawei Silent Dance uz muziku koju će za sve posetioce puštati Milan Kovačević, Dirty i Mr Fanatik.
 
Svoje nastupe potvrdili su još Nile Rodgers & Chic, Dimitri Vegas & Like Mike, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Alice Merton, Dax J, Lost Frequencies, Burak Yeter, Antigone, Francois X, Shlømo, Eagles & Butterflies, Filatov & Karas, Sofia Rodina, Marko Nastić i mnogi drugi.
 
Ulaznice po promo ceni u prodaji do srede
 
Kompleti ulaznica za tri dana festivala mogu se kupiti po ceni sa 40 odsto popusta, od 2.990 dinara, do srede, 22. avgusta. U prodaji su i dnevne ulaznice po ceni od 1.800 dinara po danu. Pored redovnih ulaznica, u prodaji se mogu naći i ulaznice za VIP zonu ovogodišnjeg festivala. Cena VIP Gold paket ulaznica za sva tri dana iznosi 12.000 dinara. 
 
Ulaznice su dostupne putem zvaničnog sajta festivala seadancefestival.me, a u ponudi je i smeštaj i organizovan prevoz iz Srbije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Exit

EXIT izglasan u top 10 festivala sveta

Jedan od vodećih svetskih muzičkih medija DJ Mag objavio je rezultate glasanja publike širom sveta za 100 najboljih muzičkih festivala, a EXIT se na ovoj listi našao među 10 najboljih.