VIDEO: 15 filmova koje ćemo gledati u 2017.

Tokom ove godine ljubitelji sedme umetnosti moći će da uživaju u brojnim ostvarenjima.

MTV je izdvojio listu od 15 najiščekivanijih filmova za 2017. godinu, koji tek treba da se pojave u bioskopima.

1. "Lepotica i zver"

Animirana bajka Volta Diznija dobila je sasvim novo ruho. Fanovi crtaća će biti srećni da će se sve klasične balade naći i u igranom filmu. Sa sjajnom glumačkom ekipom, živopisnim scenarijom, film će vam sigurno doneti magičnu atmosferu dobre stare bajke.

Film u bioskope stiže u martu.

2. "Tor: Ragnarok"

Ove godine, Marvel planira da objavi još novih filmova, ovog puta smeštenih u Torovom svetu. Moćni Odinov sin se udružuje sa Hulkom kako bi sprečili Ragnarok (kraj sveta). Heroji će morati da se izbore sa vatrenim demonom Surturom koji želi da spali Devet svetova i ubije većinu stanovnika.

Film u bioskope stiže u oktobru.

3. "Liga Pravednika"

Betmen i Supermen formiraju tim dok se pojavljuje novi negativac - Darksajd. On ima moć koja bi mogla da uništi celu galaksiju. Brus Vejn će morati da pretraži ceo svet kako bi našao ljude dovoljno snažne da se bore protiv ovakvog protivnika.

Film u bioskope stiže u novembru.

4. "The Dark Tower"

Dugoočekivana adaptacija serije knjiga Stivena Kinga "Mračna kula" stiže na leto. Glavnu ulogu igra Idris Elba, a film govori o kauboju Rolandu (Elba) i njegovom pohodu ka mističnoj kuli koji može da zaustavi uništavanje sveta.

Film u bioskope stiže u julu.

5. "xXx: Return of Xander Cage"

Vin Dizel u liku Ksandera Kejdža se vraća na velike ekrane. Ne samo da mora da pronađe novi tim profesionalaca koji će mu pomoći da završi misiju, već i da ih ubedi da ga prate.

Film u bioskope stiže u januaru.

6. "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales"

Kapetan Džek Sperou opet nema sreće: zastrašujući kapetan Salazar, vođa ekipe smrtonosnih duhova pirata i stari Džekov neprijatelj beži iz Đavoljeg trougla, odlučan da ubije svakog pirata na moru, uključujući i Džeka. Jedina šansa za preživljavanje je legendarni Posejdonov trozubac. Ko poseduje to moćno oružje, ima kontrolu nad svim morima.

Film u bioskope stiže u maju.

7. "Wonder Woman"

Dajana, princeza Amazonki, odrasla je među ratnicama na izolovanom ostrvu. Ali kada se mladi pilot sruši na obalama ostrva i ispriča im o velikom ratu koji može da uništi čitavu planetu, ona odlučuje da napusti dom i zaustavi opasnost. Boreći se jedni pored drugih, heroji će otkriti svoje istinske moći i razumeti za šta su sve spremni da se bore.

Film u bioskope stiže u junu.

8. "Tulip Fever"

Mlada žena (Alisija Vikander) nesrećno je udata za starijeg bogatog muškarca. Ali život junakinje se savim menja kada njen muž zaposli mladog umetnika da slika njen portret. Strast među njima je nezaustavljiva. Ali kako da ostanu zajedno kada su svi i sve protiv njih?

Film u bioskope stiže u februaru.

9. "Star Wars: Epizoda VIII"

Rej je napravila prve korake u "Star Wars: Buđenje sile" i sada nastavlja sa svojim epskim putem uz Fina, Po i Luka Skajvokera u sledećem poglavlju sage o "Ratovima zvezda". Ko je Rej? Odakle potiče? Ova pitanja će dobiti sasvim neočekivane odgovore...

Film u bioskope stiže u decembru.

10. "Submergence"

Džihadisti iz Somalije zarobili su Džejmsa i njegova voljena Danijel (ponovo Alisija Vikander) se sprema da roni u najdublje delove okeana. Iako ih deli na hiljade kilometara, ljubav im daje snagu da žive i bore se.

Još nije poznato kada će se tačno pojaviti u bioskopima.

11. "Ghost in the Shell"

Iako je sajber tehnologija pomogla svetu na mnoge načine, ostavlja i zastrašujuće posledice. Opasni negativac po imenu Papeter je sposoban za "hakovanje duhova" i preuzimanje kontrole nad telom sajber osobe bez njenog znanja. Koristeći svoje veštine, on počinje da se meša u politiku. Jedina osoba koja može da zaustavi ovog kriminalca je policajka (Skarlet Johanson) koja vodi jedinicu za elitne zadatke Section 9.

Film u bioskope stiže u martu.

12. "Kong: Ostrvo lobanje"

Ekspedicija na izgubljenom ostrvu se pretvara u katastrofu. Od samog početka, tim istraživača shvata da tu nisu dobrodošli. Ipak, oni su i dalje nesvesni da nije vlasnik ostrva taj kog treba da se plaše i da zalaze u teritoriju mitskog Konga.

Film u bioskope stiže u martu.

13. "The Boss Baby"

Život sedmogodišnjeg Tima ide uobičajenim tokom: roditelji ga vole, ima sjajnu maštu i naizgled je bez problema. Ali sve se menja kada njegov mlađi brat stigne u porodicu. On nosi odela, voli biznis i manipuliše roditeljima tako bezobrazno da Tim shvata da ima opasnog neprijatelja.

Film u bioskope stiže u januaru.

14. "Guardians of the Galaxy Vol. 2"

Piter Kvil (ili Starlord ako želi) formira svoj tim, nalazi prave prijatelje i na kraju zadobija poštovanje svih. Jedina stvar koja ga brine je njegovo poreklo. On zna da je njegov otac bio izgubljen negde u svemiru. Ali ko je bio taj čovek? Odgovor ćemo saznati ovog proleća.

15. "Moćni rendžeri"

Ako su vas priče o avanturama moćnih rendžera nekada držale prikovane za TV ekrane, onda je ovaj film za vas. Grupa srednjoškolaca, od kojih svako ima svoje strahove i probleme iznenada dobija supermoći. Naša planeta je u opasnosti i samo ovi mladi heroji je mogu spasiti.

  • zealot

    10.01.2017 18:28
    star wars trailer
    Fan made trailer, nije zvanični.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.

"Openhajmer" osvojio sedam BAFTA nagrada

Tročasovni ep o izradi atomske bombe tokom Drugog svetskog rata "Openhajmer" osvojio je danas na dodeli filmskih nagrada BAFTA ukupno sedam priznanja, javlja Rojters.