Snimaće se novi Terminator

Nakon katastrofalnih nastavaka koji su uglavnom razočarali brojne obožavaoce franšize Terminator, uključujući i ostvarenje Terminator: Geneza, delovalo je kao da će popularna priča o borbi ljudi i kiborga otići u istoriju zauvek.
Međutim, iz Holivuda stižu lepe vesti za ljubitelje filmskog serijala Terminator: reditelj Džejms Kameron inicira pravljenje novog nastavka priče o kiborgu koji je Arnolda Švarcenegera vinuo među zvezde.
 
Slavni američki sineasta postaće vlasnik prava na priču o kiborgu ubici od 2019. godine, a da već radi na novom filmu govori podatak koji je dospeo do medija - za takozvani ribut (film u kojem se priča vraća na početak) pokušava da angažuje reditelja Tima Milera.
 
Tvorac Terminatora, Džejms Kameron, koji je snimio prva dva filma sage, odbacio je treći deo Uspon mašina i četvrti Spasenje, a Genezi je, navodno, dao blagoslov uoči snimanja. Distancirao se i od TV serije The Sarah Connor Chronicles.
 
Uprkos povratku Arnolda Švarcenegera i angažovanju popularne glumice Emilije Klark (Deneris iz Igre prestola), Terminator: Geneza zaradio je nešto više od 440 miliona dolara širom sveta, mahom zahvaljujući Kini gde je zaradio 112 miliona dolara, ali slaba gledanost u SAD i inkasiranih 89 miliona dolara, uz troškove produkcije od 150 miliona znače da su producenti zapravo bili na ivici isplativosti ostvarenja.  
 
Tim Miler je režirao prošlogodišnji bioskopski hit Dedpul.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.