MTV postaje festival filma i televizije

Em-Ti-Vi (MTV) filmske nagrade se posle 25 godina posvećenosti isključivo filmu, od ove godine šire i na nagrade za televiziju, saopštila je danas ta američka televizija.
Nove MTV filmske i TV nagrade biće prenošene uživo u nedelju, 7. maja, iz auditorijuma Šrajn u Los Andjelesu.
 
Za razliku od Oskara, Gremija ili Emija, MTV nagrade dodeljuju se na osnovu glasanja preko interneta, otvorenog za sve, i smatraju se proslavom pop kulture.
 
Prošle godine je nagradu za najbolji film dobio sedmi nastavak Ratova zvezda. Biće organizovan pravi šou sa crvenim tepihom i muzičkim nastupima uživo. MTV planira 7. maj da pretvori u "festival filma i televizije" sa koncertima, zvanicama i kulinarskim ponudama ispred Šrajn auditorijuma.
 
Predsednik MTV-ija Kris Makarti rekao je da veliko pričanje priča i veliki karakteri imaju odjeka bez obzira da li se vide u bioskopskoj sali ili na televiziji. MTV je uključio razne nagrade kao što su i najbolji poljubac ili najbolja borba. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.