Serija u produkciji Ridlija Skota će se snimati i u Hrvatskoj

Epizode televizijske serije američke kablovske kuće AMC "The Terror", kojoj je jedan od producenata Ridli Skot, u aprilu će se snimati na Pagu, saopštio je Hrvatski audiovizuelni centar.
Serija se temelji na adaptaciji istoimenog romana Dena Simonsa, a prati pomorsku ekspediciju iz 1847. godine predvođenu kapetanom Džonom Frenklinom (Siaran Hinds) i njegovim pomoćnikom Frensisom Krozijerom (Džared Heris), koja dve godine ostaje zarobljena u ledu. Brod napada misteriozni predator koji uhodi posadu i prisiljava je na neizvesnu i očajničku igru preživljavanja.
 
AMC je naručio 10 jednosatnih epizoda, a premera se očekuje tokom 2017. godine. 
 
Snimanje će se odvijati na ostrvu Pagu od 3. do 29. aprila, a na setu će raditi 85 hrvatskih filmskih radnika i 60 domaćih statista.
  • saramakas

    06.04.2017 06:06
    Tuunbaq zivi!
  • krle

    05.04.2017 11:08
    odlična
    ...knjiga. Držala me danima. Ne znam kako će preneti beznađe i sumornost ledene pustoši, ali ako je Ridli rekao:"Može!", trebalo bi da valja.
  • i ja

    04.04.2017 11:00
    Led
    Pažani prikljucili ledomate na trofaznu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.