Japanci prave svoj rimejk "Ghost in the Shell"

Tek što je holivudska obrada popularne mange "Ghost in the Shell" stigla u biskope, Japanci su najavili da rade na rimejku animiranog filmskog klasika iz 1995. godine.

Zbog činjenice da bela glumica - Skarlet Johanson - tumači junakinju japanske nacionalnosti, novi "Ghost in the Shell" u proteklih nekoliko meseci bio je uzrok brojnih kontroverzi, dok je poseta publike bioskopima bila izuzetno slaba.

Sasvim je moguće da je iz tog razloga studio "Production I.G" odlučio da snimi svoj film, koji bi trebalo da bude znatno bliži mangi od prvobitnog animea.

Na novom filmu radiće režiser Kenđi Kamijama, autor serijala "Ghost in the Shell: Stand Alone Complex" objavLjenog 2004. godine, i Šinđi Aramaki, tvorac animiranih filmova "Appleseed" i "Appleseed Ex Machina".

Još nisu saopšteni nikakvi dodatni detalji u vezi a rimejkom, niti datum premijere, ali je sasvim sigurno da će ljubitelji popularne japanske franšize s nestrpljenjem čekati novi film.

  • none

    10.04.2017 15:08
    Ovaj film u originalu je japanski snimjen 1995 u režiji Mamoru Oshii-a
    Kako hollywood već duže vreme je u krizi kreativnosti i originalnih ideja tako prave remake-ove pre svega evropskih i dalekoistočnih filmova...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.