Džef Goldblum u nastavku "Sveta iz doba Jure"

Američki glumac Džef Goldblum vraća se u nastavku "Sveta iz doba Jure" (Jurassic World), preneo je list Holivud riporter (Hollywood Reporter).
Prema navodima lista, Goldblum će ponovo igrati doktora Ijan Malkolma u nastavku koji će izaći iduće godine. Goldblum je igrao matematičara Malkolma u prva dva nastavka serijala, prvi film iz 1993. "Park iz doba Jure" (Jurassic Park) i njegov nastavak iz 1997. godine "Izgubljeni svet: Park iz doba Jure" (The Lost World: Jurassic Park) .
 
Druge zvezde serijala Kris Prat i Brajs Dalas Hauard će takodje igrati u novom filmu.
 
"Svet iz doba Jure" je zaradio 1,6 milijardi dolara u bioskopima širom sveta 2015. i te godine je bio po zaradi samo iza nastavka serijala Ratovi zvezda.
 
Holivud riporter navodi da će novi film biti u bioskopskim salama 22. juna 2018.
 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.