VIDEO: Uskoro u bioskopima film "The Books of Knjige: Slučajevi pravde"

Dugometražni igrani film "Slučajevi pravde" crnogorske humorističke trupe The Books of Knjige stiže u domaće bioskope na jesen.
"'Slučajevi pravde' su prilično krvav i surov film i sigurno daleko od očekivane lake komedije. Čini mi se da smo uspeli i da bude zabavan, a nepredvidljiv jer domaći, odnosno regionalni filmovi imaju tu manu da se vrlo lako pročitaju", kazao je režiser filma Zoran Marković Zonjo.
 
Žanrovski film je krimi komedija, a scenario se vrti oko dva nesposobna detektiva koji pokušavaju da reše slučaj ubistva. Naivni detektivi misle da će vrlo lako zaključiti slučaj ne sluteći da će se uplesti u kriminalnu mrežu koja će ih odvesti u propast.
 
Glavne uloge nose članovi The Books of Knjige: Veselin Gajović Gajo, Goran Vujović, Aleksandar Radunović Popaj, Zoran Marković Zonjo, a pored njih tu su i Nikola Kolja Pejaković, Izudin Bajrović, Nebojša Glogovac, Zenit Đozić, Tihana Ćulafić, Sejdo Alijaj, Zoran Kesić i drugi.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.