Majkl Mur snima još jedan film o Trampu

Američki reditelj Majkl Mur snima novi dokumentani film o američkom predsedniku Donaldu Trampu koji će se zvati "Farenhajt 11/9", slično kao njegovo prethodno ostvarenje "Farenhajt 9/11" iz 2004. godine u kojem je kritikovao administraciju predsednika Džordža Buša.
Majkl Mur snima još jedan film o Trampu
Foto: 021.rs
"Da, snimam film da nas izvučem iz ove zbrke", naveo je Mur na Tviteru i dodao da će bez obzira na otkrića film biti "realan sa činjenicama".
 
Film će se odnositi na 9. novembar 2016. (9/11), dan objavljivanja rezultata predsedničkih izbora na kojima je Tramp pobedio.
 
Reditelj je tokom predizborne kampanje bio jedan od retkih javnih ličnosti koji je predvideo Trampovu pobedu. Mur je u oktobru prošle godine snimio dokumentarni film "Michael Moore in Trumpland" (Majkl Mur u Trampovoj zemlji) u kojem je pozvao da se ne glasa za njega.
 
Mur (63) je američki politički aktivista, režiser, socijalni komentator, pisac i humorista. Poznat je po svom otvorenom, kritičkom pogledu na globalizaciju, velike korporacije, nasilje izazvano vatrenim oružjem i rat u Iraku.
  • Jeremija

    17.05.2017 11:41
    A još uvek nije snimio ni film "69/96" o porodici Klinton .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.