Epizode sedme sezone "Game of Thrones" će trajati po sat vremena

Kablovska i satelitska mreža HBO objavila je dužine trajanja epizoda sedme sezone popularne serije "Game of Thrones".
Sve epizode uglavnom imaju uobičajenu dužinu kao i u prethodnim sezonama serije, ali poslednje dve traju kao filmovi. Naime, prva, druga i peta epizoda traju po 59 minuta. Ostale epizode traju blizu sat vremena, a treća je malo duža i traje 63 minute.
 
Poslednje dve epizode su dosad najduže snimljene. Šesta epizoda traje 71 minutu, a sedma, poslednja, čak 81 minutu. Iako traju kao neki filmovi, ovo nisu najduže epizode neke serije koje je HBO prikazao. Serije "True Detective" i "Westworld" imaju epizode od blizu 90 minuta.
 
Finalna epizoda šeste sezone "Game of Thrones" trajala je 68 minuta i u njoj se desilo svašta uzbudljivo, što je ostavilo obožavaoce serije u napetom iščekivanju. Sad bi situacija mogla biti još gora s obzirom na to da finalna epizoda traje 13 minuta duže, a prikazivanje osme sezone serije će najverovatnije kasniti godinu.
 
Podsećamo, prva epizoda dugoočekivane sedme sezone "Game of Thrones" premijerno će biti prikazana 16. jula na HBO-u.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.

"Openhajmer" osvojio sedam BAFTA nagrada

Tročasovni ep o izradi atomske bombe tokom Drugog svetskog rata "Openhajmer" osvojio je danas na dodeli filmskih nagrada BAFTA ukupno sedam priznanja, javlja Rojters.