Ron Hauard režira film o Hanu Solu

Oskarom nagrađeni reditelj Ron Hauard izabran je da režira film o Hanu Solu, liku iz slavnog serijala "Ratovi zvezda", objavio je Lucasfilm, nakon što je produkcija obustavljena zbog iznenadnog povlačenja reditelja Fila Lorda i Kristofera Milera.
Hauard je jedan od najpoznatijih reditelja u Holivudu, s naslovima poput "Frost/Nixon" i "Genijalni um". Predsednica Lucasfilma Kejtlin Kenedi ranije je objavila da se dosadašnji reditelji povlače s projekta zbog kreativnih razmimoilaženja.
 
"Mi u Lucasfilmu verujemo da je najvažniji cilj svakog filma da nas oduševi i nastavi da prenosi duh sage koju je Džordž Lukas započeo pre 40 godina. S tim na umu, ushićeni smo što možemo da objavimo da će Ron Hauard uskočiti i režirati film o Hanu Solou. Imamo odličan scenario, neverovatnu glumačku postavu i ekipu i potpuno smo predani stvaranju sjajnog filma. Snimanje se nastavlja 10. jula", stoji u saopštenju Lucasfilma.
 
Film, koji za sada nema naslov, slediće originalnu priču o mladom Hanu Solu, šarmantnom svemirskom mangupu i krijumčaru kog je igrao Harison Ford. Glumiće ga zvezda u usponu Olden Ehrenrajh, dok će Donald Glover glumiti Landa Kalrisiana, kojeg u Lukasovoj trilogiji "Ratovi zvezda" glumi Bili Di Vilijams.
 
Ovo je drugi od tri zasebna filma "Ratova zvezda" koji su pokrenuti prošle godine s filmom "Rogue One: Priča iz Ratova zvezda".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.

"Openhajmer" osvojio sedam BAFTA nagrada

Tročasovni ep o izradi atomske bombe tokom Drugog svetskog rata "Openhajmer" osvojio je danas na dodeli filmskih nagrada BAFTA ukupno sedam priznanja, javlja Rojters.