Snima se dokumentarac o Titaniku koji će proveriti tačnost filma

Posle gotovo dvadeset godina od premijere svetski popularnog filma "Titanik", režiser Džejms Kameron najavio je da će snimiti dokumentarni film koji će istražiti tačnost istorijskih činjenica, ali i proveriti tehničke detalje njegovog ostvarenja.
"Zašto se Rouz nije malo skupila na dasci i napravila mesta za Džeka?", prvo je i osnovno pitanje koje gledaoci postavljaju od samog pojavljivanja filma u bioskope, piše N1.
 
Nakon decenijskog čekanja na odgovor, izgleda da će fanovi biti zadovoljeni. Kameron je najavio da će, u saradnji sa kanalom National Geographic snimiti dokumentarni film u trajanju od sat vremena.
 
"Kada sam režirao film, trudio sam se da sve istorijske i tehničke činjenice budu precizne, ali mislim da je došlo vreme da to i proverim", izjavio je Kameron.
 
On je dodao da će uz novu tehnologiju i saznanja tako videti da li je negde pogrešio, a moći će i da eventualne greške ispravi.
 
Film, režiran po istinitom događaju, premijerno je prikazan prvog novembra 1997. godine, a glavne uloge tumače Kejt Vinslet i Leonardo DiKaprio.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.