Mućke se vraćaju na male ekrane?

Mućke, popularni BBC-jev sitkom, koji je završen pre više od 15 godina, uskoro bi ponovo mogao da se nađe na malim ekranima, bar prema najavama Džima Salivena, sina autora prvobitne serije.
Iako je pre nekoliko godina izjavio da su "Mućke" nestale smrću njegovog oca Džona, preminulog 2011. godine, Džim je ovih dana najavio da će se legendarna ekipa ponovo okupiti kako bi razmotrila mogućnost snimanja neke vrste nastavka ove serije. 
 
"Iako sam ranije rekao da su "Mućke" mrtve, mislim da to ne znači da ne možemo snimamo seriju u nekoj drugoj formi s ovako legendarnom i iskusnom ekipom. Istražićemo sve mogućnosti i saopštiti javnosti šta smo zaključili", rekao je Džim, prenosi "Didžital spaj". 
 
Serija "Mućke", koja je snimana od 1983. do 2003, bila je jedna od najpopularnijih serija na području bivše Jugoslavije.
  • najbolja serija

    18.08.2017 09:26
    to smi mi
    kao da igramo sami .Snalazimo se kao junaci ove serije.Sve sto iammo nam je sa nekom greskom .
  • Cocco

    17.08.2017 21:17
    Čmu snimanje serije? Pa imamo prenos Skupštine ne TV. Isto mu dođe...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.