Leonardo Dikaprio novi Džoker?

Leonardo Dikaprio prvi je izbor za ulogu Džokera u novom filmu o čuvenom zlikovcu iz stripova o Betmenu, koji bi trebalo da producira legendarni Martin Skorseze, prenosi magazin NME.
DC Films i Vorner Bros. rade na filmu o poreklu Džokera, koji bi trebalo da bude smešten u osamdesete godine prošlog veka. Navodno je reč o mračnom krimiju u stilu Skorsezeovog "Taksiste".
 
Film će režirati Tod Filips, poznat po komediji "Mamurluk u Vegasu".
 
NME prenosi da je Vorner navodno uporan u nameri da angažuje oskarovca Leonarda Dikaprija za naslovnu ulogu.
 
Naime, izvori bliski produkciji, rekli su listu "Holivud riporter" da studio pokušava da iskoristi Skorsezeovu ulogu producenta i činjenicu da je ranije uspešno sarađivao sa Dikaprijom. Formalna ponuda, navodno, još nije upućena Dikapriju, dok su pregovori sa Skorsezeom pri kraju.
 
Dikaprio će imati težak zadatak da nadmaši glumce koji su ranije igrali Džokera - Džeka Nikolsona koji je čuvenog zlikovca glumio u prvom "Betmenu" Tima Bartona iz 1989. i pokojnog Hita Ledžera koji je za Džokera u "Mračnom Vitezu" Kristofera Nolana iz 2008. posthumno nagrađen Oskarom.
 
Dikaprio je glumio u Skorsezeovim filmovima "Bande Njujorka", "Dvostruka igra" i "Vuk sa Vol Strita".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.