Nova verzija filma "Noć veštica" ignorisaće nastavak iz 2002. godine

Glumica Džejmi Li Kertis ponovo će igrati glavnu ulogu u novoj verziji horora "Noć veštica", koja će se snimati 2018. godine, objavio je studio Univerzal.
Džejmi Li Kertis vraća se popularnoj franšizi gotovo 40 godina nakon što je debitovala na velikom platnu u prvom delu tog filma i time stekla slavu kao holivudska "kraljica vrisaka".
 
Pedesetosmogodišnja glumica ponovo će igrati ulogu Lori Strod, dadilje koja se u originalu Džona Karpentera iz 1978. godine, suočila sa serijskim ubicom Majklom Majersom.
 
U novoj verziji filma Strod će imati "završni obračun" s Majersom, objavio je Univerzal.
 
Karpenter će biti izvršni producent i savetnik na novom filmu.
 
“Noć veštica" jedna je od najpoznatijih holivudskih horor franšiza. Nakon prvog filma snimljeno je još devet nastavaka, a poslednji je bio film Roba Zombija iz 2009, nazvan "Noć veštica II".
 
Kertis se u toj filmskoj seriji poslednji put pojavila 2002, u nastavku "Noć veštica: Uskrsnuće", u kojem je njen lik ubijen.
 
Univerzal je otkrio da će se novi nastavak temeljiti na orginalnom filmu iz 1978. i ignorisati događaje iz filma iz 2002. godine.
  • Ludi Hranislav

    18.09.2017 20:48
    Vau! Sjajna vest! I ja ću ignorisati ovaj film!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.